Thuis

Wuxi Success Machinery & Equipment CO., LTD Fabrieksreis

Certificaat
Van goede kwaliteit pijp lassen rotator voor verkoop
Van goede kwaliteit pijp lassen rotator voor verkoop
Klantenoverzichten
Dank voor uw ontvangst, Jason. Ik zal u laten opnieuw weten wanneer wij om het even welk nieuw project hebben. Als u om het even welke hulp in Canada nodig hebt, roep me enkel. Heb een aardige dag.

—— Ricky Smirnova

Jason is mensenhoogtepunt van hartstocht. Hij is de eerste man bezocht mijn winkel van China. U weet onze winkel in Vietnam is en hij enkel hier vliegt.

—— Tang Vic

Hallo Jason, kreeg ik uw rotator. Schijnt zeer goed. Dank voor uw draadloos controleapparaat. Zijn zeer geschikt.

—— Alpesh Zdanowica

Blij aan samenwerking met u Jason. Uw rotators zijn zeer goed. Van tevreden zorg ook de 100T modellevering ervoor op tijd. Heb een aardige dag.

—— Emily Dewaart

Ik ben online Chatten Nu
1 2 3 4 5 6
Wuxi Success Machinery & Equipment CO., LTD Wuxi Success Machinery & Equipment CO., LTD Wuxi Success Machinery & Equipment CO., LTD Wuxi Success Machinery & Equipment CO., LTD Wuxi Success Machinery & Equipment CO., LTD Wuxi Success Machinery & Equipment CO., LTD
Fabriek Workshop

Fabriek Workshop

 • lopende band

  Wuxi Success Machinery & Equipment CO., LTD

  Co. van het de Machinesmateriaal van het Wuxisucces, Ltd is een professionele fabrikant in ontwerp, het uitvoeren verkoop, en de dienst van lassenrollen, lasseninstelmechanismen en lassenkolom en boommanipulators sinds 1999, gelegen in de Stad van China Wuxi. 

   

  In overzee markt, behandelen onze machines Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Westelijk Europa, Oost-Europa, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, en wij bezitten de overzee agentschap en de dienstcapaciteit. Ons team houdt ontwikkelend door de nieuwe technologietoepassing en het nieuwe ontwerp die, houdt leverend inspanningen voor de één eindedienst om aan onze klanten ten goede te komen presteren.

   

  Hieronder is Onze hoofdzakelijk het Lassen Productie 

  Wuxi Success Machinery & Equipment CO., LTD

  Wuxi Success Machinery & Equipment CO., LTD

  --Onze Rollen van het Pijplassen hebben volgende verschillende types: conventionele het lassenrotators van de boutaanpassing, de tank van de loodschroef conventionele het draaien broodjes, hydraulische pasvorm op lassenrotators, spoelrotators, en zelf het richten zich lassenrollen. deze kan al typesrotator gemotoriseerd maken. wij kunnen ook travalling sporen uitrusten.

  --De lassenrotator is wordt onderzocht, wordt ontworpen en wordt vervaardigd absorberend binnenlands en internationaal geavanceerd materiaal.

  --Hoofdzakelijk gebruikt voor grote pijp, containers, boilers, drukvaten, olietank, windtoren en andere lassen van de cilindersassemblage, het vernietigen en het schilderen.

  --De machine kan allerlei autolassen of handlassen assorteren, verbeterend lassenkwaliteit, verminderend de arbeid en verbeterend productiviteit.

  --Onze lassenrollen pakken Één rol van het aandrijvingsstuk & één nuttelozere stukrol samen als één reeks voor verkoop in.

  --De verre handcontrole, de Radiohandcontrole & de controle zijn avaialble allen van het Voetpedaal.
  --Top-class elektronische componenten van Schneider om het oude gebruikende leven te verzekeren.
  --De snelheid van de de aandrijvingsomwenteling van onze tank het stemmen broodjes is in digitaal lezen.
  --100% nieuw van originele fabrikant – WUXI-het MATERIAALco. van SUCCESmachines, Ltd.
  -- Als uw enige pijplengte meer dan 8 meet, stellen voor wij u één aandrijvingsrol en twee nuttelozere rollen aan steun kiest.

  Wuxi Success Machinery & Equipment CO., LTD

  --Ons Instelmechanisme van het Pijplassen heeft volgende verschillende types: roterend en overhellend lasseninstelmechanisme, het lasseninstelmechanisme van de hoogteaanpassing, hydraulisch lasseninstelmechanisme, horizontaal lasseninstelmechanisme, hoofd en het lasseninstelmechanisme van de staartvoorraad en hydraulisch roterend het lasseninstelmechanisme van de hoogteaanpassing.

  --Het lasseninstelmechanisme, wordt ook genoemd lassen plaatsend materiaal, dat hoofdzakelijk voor sommige speciale structuren, bouwmachines, kleine ronde werkstukken wordt gebruikt, en meer. En het bestaat hoofdzakelijk uit een werkende lijst, het draaien apparaat, die apparaat ten val brengen, elektriciteit-leidend apparaat, stander en elektrisch kabinet. Zijn werkende lijst wordt gedreven door het het draaien apparaat met 6 t-Stijl groeven om werkstukken te garanderen strikt vast op de werkende lijst.

  --Onze lasseninstelmechanismen hebben zelfsluitende functie, en met professionele anti-elektromagneetfunctie.

  --Wij leveren ook al soorten aangepaste klem.

  Wuxi Success Machinery & Equipment CO., LTD

  --De kleine Kolom en de Bomen zijn ideaal voor steun van een Ondergedompeld Booglassenhoofd of mig-lassenhoofd wanneer het lassen van buisleidingen. De grotere eenheden laten het lassenhoofd toe om in een ideale positie te verkeren wanneer het lassen van schepen en boilers. De grootte strekt zich van 1,0 x 1,0 tot 6 x 6 uit als norm en de grootte tot 10 x 10 kan door verzoek worden gespecificeerd.

  --Wij vervaardigen een volledige lijn van kolom en boomlassenmanipulators die zowel veiligheid als productie met ladingscapaciteiten maximaliseert die van 50kg tot 1,000kg gaan (op elk eind van de boom).

  --De automatische lassenmanipulator kan met diverse lassenmacht (het merk van Chinees of van de Invoer) worden goedgekeurd.

  --Het uitrekken zich van dwarsboom past AC stepless de snelheidscontrole aan van de frequentieconvertor om het werksteun te verzekeren.

  --Het hoofd dat met elektrische dwarsdia's wordt uitgerust, kan positie van lassen aanpassen.

  --Het remmechanisme kan het kolomwerk in veilig milieu verzekeren.

  --Keten onderbreking-bestand en antislipapparaat in boom om veiligheid te waarborgen.

  --De aangepaste het lassen manipulatorvereisten worden goedgekeurd.

  --Het automatische stroom voeden, die apparaten, apparaat (het Facultatieve) van de draadvoeder, werkend platform en stoel terugkrijgen.

   

 • OEM / ODM

  1# wij hebben één of andere agent overzee via OEM de manier van de de dienstsamenwerking.

   

  2# u bent ook welkom om ons voor furturesamenwerking te bezoeken.

   

  Wuxi Success Machinery & Equipment CO., LTD

 • R & D
Contactgegevens
Wuxi Success Machinery & Equipment CO., LTD

Contactpersoon: Mr. Jason Qian

Tel.: 86-152-6166-0915

Fax: 86-510-8305-2771

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)